dimecres, 14 d’octubre del 2015

Dades 14 d'octubre de 2015

El dia ha estat dominat per les boires altes i núvols baixos fins a migdia, i pel domini del sol a la tarda a tot arreu. La depressió que ens va afectar de forma molt indirecta ahir i fins aquesta matinada s'ha allunyat ràpidament quedant una situació de vent del nord i nord-oest amb entrada d'una massa d'aire més freda. A curt termini, la propera nit es tornarà a formar alguna boira però molt menys extenses que no pas les d'avui, i les temperatures mínimes seran més baixes, entre 2 i 4ºC inferiors a les d'avui. Demà tindrem un dia assolellat, amb vent fluix a moderat de mestral, molt bona visibilitat i, tot i que l'ambient serà fred a primera hora, de dia la temperatura serà suau. De cara al divendres i cap de setmana continuarà el temps molt estable i les temperatures a poc a poc aniran pujant, i de moment sense perspectives de canvis de temps importants que ens puguin afectar.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 13 i 18ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 6 i 10, amb vent fluix a moderat de mestral, visibilitat dolenta i humitat elevada al matí i baixa a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,7ºC
T. Mínima:    6,8ºC
Precipitació: 0,4 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  11,3ºC
T. Mínima:    7,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     13,9ºC
T. Mínima:       7,8ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     13,4ºC
T. Mínima:       6,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     18,1ºC
T. Mínima:      10,7ºC
Precipitació:    0,5 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    15,8ºC
T. Mínima:      7,7ºC
Precipitació:   0,5 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     17,1ºC
T. Mínima:       7,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     14,0ºC
T. Mínima:       6,9ºC
Precipitació:   0,4 mm
Fenomens observats: rosada, pluja feble

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada