divendres, 2 d’octubre del 2015

Dades 2 d'octubre de 2015

La jornada ha començat amb cels més aviat tapats, i fins i tot amb alguns petits ruixats que anaven caient de forma aleatòria i en general amb poca intensitat. A partir de mig matí a poc a poc les clarianes s'han anat imposant, i a partir de migdia i durant la tarda el cel ha quedat bàsicament serè, amb alguns núvols molt poc importants. La propera nit i matinada augmenta de nou la inestabilitat ja que l'embossament d'aire fred en alçada que ens va afectar ahir es torna a acostar, la nuvolositat augmentarà i es produiran ruixats i alguna tronada, no seran generals tot i que de forma puntual podria ploure amb unes certes ganes. A partir de demà a la tarda aquesta pertorbació se'n va definitivament i el sol s'anirà imposant, amb temperatura una mica més alta. Diumenge ja predominarà un temps més tranquil, amb sol tot i alguns núvols a primera hora i alguna boira, i amb temperatures que, si bé seran fresques a la matinada, de dia pujaran una mica més. I sembla que la setmana vinent es caracteritzarà pel temps estable i amb temperatures més altes sobretot de dia.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 20 i 22ºC, i les mínimes entre els 8 i 12ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent fluix de l'est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  20,1ºC
T. Mínima:   10,1ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  20,4ºC
T. Mínima:    8,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     20,3ºC
T. Mínima:      10,2ºC
Precipitació:    0,6 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     19,8ºC
T. Mínima:       9,8ºC
Precipitació:    0,5 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     22,0ºC
T. Mínima:      12,1ºC
Precipitació:    0,2 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    20,9ºC
T. Mínima:     11,7ºC
Precipitació:   7,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    21,7ºC
T. Mínima:     11,4ºC
Precipitació:   0,4 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     20,3ºC
T. Mínima:      10,6ºC
Precipitació:   0,3 mm
Fenomens observats: pluja, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada