dimecres, 28 d’octubre del 2015

Dades 28 d'octubre de 2015

El dia ha estat assolellat tota la jornada, tot i alguns núvols que s'han format degut al vent a la banda sud del Pirineu i que no han estat molt importants. La pertorbació dels darrers dies ja s'ha allunyat i ara estem afectats per una entrada de mestral i tramuntana no molt forta. La propera nit tindrem cel serè i temperatures més baixes, mentre que demà tornarà a dominar el sol,amb temperatura màxima una mica més alta i vent de mestral que anirà clarament a la baixa. Divendres la situació serà la mateixa, amb temperatura en lleuger ascens, mentre que dissabte i diumenge els núvols es faran més abundants pel gir dels vents a llevant però de moment sense pluja. Les temperatures seran suaus tots aquests dies.

Les màximes d'avui han baixat i s'han situat entre els 14 i 19ºC, amb mínimes entre els 6 i 10ºC amb certa inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat amb cops moderats de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  15,4ºC
T. Mínima:    7,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  15,9ºC
T. Mínima:    6,3ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     15,9ºC
T. Mínima:       8,7ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     13,6ºC
T. Mínima:       8,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     19,0ºC
T. Mínima:       5,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    16,8ºC
T. Mínima:      9,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     17,4ºC
T. Mínima:       5,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     15,1ºC
T. Mínima:       9.7ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada