dimecres, 7 d’octubre del 2015

Dades 7 d'octubre de 2015

Avui hem tingut un dia dominat pel sol, tot i alguns nuvolets molt poc importants, tot plegat provocat pel flux de vent de mestral que ens afecta de forma directa. La situació és en general tranquil·la a les terres interiors, i la propera nit continuarà la mateixa tònica, tot i que es podria ennuvolar a les comarques situades més cap a l'est, però no s'esperen pluges ja que la inestabilitat tant sols afectarà la zona del litoral. Les temperatures mínimes seran més baixes. Demà tindrem domini del sol sobretot a partir de mig matí, amb vent fluix de mestral i temperatura més baixa que la d'avui. Divendres tot continuarà igual, i és possible que de cara a dissabte i sobretot diumenge augmenti més la nuvolositat per l'acostament d'una pertorbació atlàntica que ens afectaria més a principis de la propera setmana. 

Les temperatures màximes d'avui han estat més baixes que ahir i s'han mogut entre els 18 i 23ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 8 i 11ºC, amb vent a estones moderat de mestral, baixa humitat i molt bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,2ºC
T. Mínima:    8,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  19,0ºC
T. Mínima:     7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     19,3ºC
T. Mínima:       8,3ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     18,2ºC
T. Mínima:       9,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     22,7ºC
T. Mínima:      10,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    20,2ºC
T. Mínima:     11,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     18,9ºC
T. Mínima:      10,8ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada