diumenge, 4 d’octubre del 2015

Fotografies de la setmana (28 de setembre al 4 d'octubre de 2015)

Dilluns 28 de setembre: la setmana començava amb temps tranquil, sol i bona visibilitat arreu del país. Imatge a primera hora de la tarda:
Dimarts 29 de setembre: la formació d'una depressió a la mediterrània va portar un augment dels núvols i algunes precipitacions. Imatge a mitja tarda:
Dimecres 30 de setembre: va ser el dia de la llevantada que va afectar amb força la meitat est del país, amb vents forts i pluges importants,mentre que a la nostra zona les pluges van ser molt minses. Imatge a primera hora de la tarda:
Dijous 1 d'octubre: el matí va estar dominat pels núvols i les clarianes, mentre que a la tarda el pas d'un embossament d'aire fred pel nord va provocar tempestes fortes al vespre i nit. Imatge a primera hora de la tarda:
Divendres 2 d'octubre: després de les tempestes del dia anterior, el temps va ser molt tranquil, tot i algunes nuvolades d'evolució. Imatge a primera hora de la tarda:
Dissabte 3 d'octubre: el dia es va caracteritzar per la nuvolositat força abundant tot el dia tot i algunes clarianes, i per l'absència de precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda on es veuen bandes de núvols alts i mitjos:
Diumenge 4 d'octubre: a primera hora del matí predominaven els núvols baixos, boires i mala visibilitat amb una massa d'aire humida que entrava des de llevant:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada