dilluns, 5 d’octubre del 2015

Dades 5 d'octubre de 2015

La setmana ha començat amb el pas d'un front atlàntic molt feble que, no obstant, ens ha deixat molts núvols arreu durant tot el dia, i alguna pluja feble sobretot a l'interior i ponent, ben poca cosa tot plegat. La propera nit encara tindrem intervals de núvols i temperatures suaus, mentre que de cara a demà el front ja s'allunya i entrarà vent de mestral, que a estones bufarà moderat i portarà una baixada de temperatures, que entre demà i dimecres podria ser de l'ordre de 5-8 graus ben bé. En dies posteriors, sembla que almenys fins el cap de setmana, el temps serà tranquil i amb temperatures suaus de dia i fresques de nit, i de moment sense canvis significatius a la vista a curt termini.

Les temperatures màximes del dia s'han enfilat força per efecte del vent de garbí, i s'han donat valors d'entre 24 i 29ºC. Les mínimes, per la seva banda, també han estat més altes i s'han mogut entre els 12 i 15ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de garbí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  24,6ºC
T. Mínima:   12,9ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  23,3ºC
T. Mínima:   13,5ºC
Precipitació: 0,4 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     24,0ºC
T. Mínima:      15,1ºC
Precipitació:    0,7 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     24,1ºC
T. Mínima:      15,0ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     29,5ºC
T. Mínima:      13,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    25,6ºC
T. Mínima:     13,7ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    27,6ºC
T. Mínima:     12,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     24,5ºC
T. Mínima:      13,6ºC
Precipitació:   0,2 mm
Fenomens observats: pluja feble, arc de Sant Martí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada