dimarts, 13 d’octubre del 2015

Dades 13 d'octubre de 2015

La jornada d'avui s'ha caracteritzat pels cels ben tapats arreu, tot i alguna clariana esporàdica, i les pluges que si bé han estat abundants en alguns punts del litoral, en general han estat febles, disperses i en molts llocs no ha arribat a ploure, sobretot a l'interior. La situació està dominada per una pertorbació que avui s'ha situat sobre la mediterrània i que a partir de demà ja s'allunya cap a Itàlia, amb temps progressivament més tranquil, obertura de clarianes tot i alguns ruixats de tarda al nord-est del país, entrada del vent de mestral i tramuntana i ambient fins i tot una mica fred a primera hora, amb mínimes properes o inferiors als 5ºC. En dies posteriors el temps sembla que serà estable, amb força fresca dijous i divendres i temperatura més alta entre dissabte i diumenge, i ara per ara sense perspectives de canvis de temps que ens puguin portar pluges generals.

Les temperatures màximes d'avui han estat notablement més baixes que ahir, amb valors entre els 12 i 17ºC i mínimes entre els 9 i 12ºC, amb humitat elevada, mala visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  14,3ºC
T. Mínima:   11,4ºC
Precipitació: 0,3 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  16,0ºC
T. Mínima:    9,2ºC
Precipitació: 0,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     16,6ºC
T. Mínima:      10,9ºC
Precipitació:    0,6 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     12,7ºC
T. Mínima:      10,1ºC
Precipitació:    0,2 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     16,7ºC
T. Mínima:      12,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    15,8ºC
T. Mínima:     11,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     17,0ºC
T. Mínima:      12,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     14,1ºC
T. Mínima:      10,9ºC
Precipitació:   0,7 mm
Fenomens observats: rosada, pluja feble

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada