diumenge, 25 d’octubre del 2015

Fotografies de la setmana (19 al 25 d'octubre de 2015)

Dilluns 19 d'octubre: detall de fulles d'auró blanc (Acer campestre), espècie pròpia de racons humits amb la coloració tardoral incipient:
Dimarts 20 d'octubre: aquell dia vam tenir un temps ennuvolat i amb boires i mala visibilitat tota la jornada. Imatge d'un molí de vent prop de Sant Guim enmig de la boira a mig matí:
Dimecres 21 d'octubre: l'entrada del vent de mestral va provocar la desfeta dels núvols baixos, sol i bona visibilitat. Imatge a mitja tarda:
Dijous 22 d'octubre: dia de temps molt estable amb domini del sol i bona visibilitat provocada pel vent de mestral. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:
Divendres 23 d'octubre: jornada de temps estable, amb boires a primera hora del dia, sol a migdia i arribada de núvols prims a la tarda sense més conseqüències. Imatge a primera hora de la tarda:
Dissabte 24 d'octubre: dia dominat per la nuvolositat abundant de tipus alt i mig que no va provocar precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda a Castellfollit de Riubregós:
Diumenge 25 d'octubre: el dia ha començat amb cel ben tapat arreu i amb mala visibilitat provocada per la boirina:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada