divendres, 23 d’octubre del 2015

Dades 23 d'octubre de 2015

La jornada ha començat amb temps ben estable i algunes boires a l'interior que han durat fins a mig matí, moment en que s'han desfet i han deixat pas a un dia assolellat. Cap a migdia han començat a entrar bandes de núvols prims de sud-oest a nord-est que han anat desfilant pel cel sense més conseqüències. Aquests núvols van associats a una pertorbació que ens afectarà el cap de setmana de forma indirecta, per tant tindrem cels més aviat tapats però no s'espera que plogui, les temperatures seran força suaus, tant les mínimes com les màximes. Dilluns predominaria el sol amb temperatures molt agradables, i dimarts augmentaria la nuvolositat a l'espera de l'arribada d'una pertorbació el dimecres, encara falta per veure amb quina intensitat ens afectaria.

Les temperatures han pujat, amb màximes compreses entre els 18 i 22ºC i mínimes entre els 3 i 7ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat no ha estat massa bona amb boirina, i el vent ha bufat amb cops moderats a primera hora del matí, encalmant plenament a migdia i la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,3ºC
T. Mínima:    7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  20,9ºC
T. Mínima:    4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     21,5ºC
T. Mínima:       5,0ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     18,2ºC
T. Mínima:       6,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     21,7ºC
T. Mínima:       7,3ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    18,5ºC
T. Mínima:      7,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     19,9ºC
T. Mínima:       3,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     19,5ºC
T. Mínima:       7,2ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada