dissabte, 3 d’octubre del 2015

Dades 3 d'octubre de 2015

El dia ha començat amb molts núvols i ruixats a les comarques properes al litoral, així com al Pirineu, precipitacions que ni de bon tros han estat generals, però que puntualment han caigut amb força intensitat i han deixat quantitats importants d'aigua. A mig matí les precipitacions més importants ja s'han desfet, i ha quedat un dia més aviat tapat tot i que amb algunes clarianes, i amb pluges molt febles cap al litoral sud. La propera nit i demà tindrem un temps insegur, amb núvols, algunes clarianes i alguna pluja molt feble. Dilluns continuarà el temps insegur amb núvols i alguns ruixats poc importants, i sembla que en dies posteriors el temps ja seria més estable, tot i que la nuvolositat no acabarà de marxar del tot, i les temperatures seran més altes a mitjans de setmana.

Les temperatures màximes del dia d'avui s'han situat entre els 18 i 24ºC, i les mínimes entre els 12 i 15ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat tret de primera hora del matí, i vent que ha començat bufant de llevant fluix però que ràpidament ha girat a mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  19,1ºC
T. Mínima:   12,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  20,1ºC
T. Mínima:   12,0ºC
Precipitació: 1,8 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     20,0ºC
T. Mínima:      12,6ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     18,7ºC
T. Mínima:      12,9ºC
Precipitació:    0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     24,1ºC
T. Mínima:      15,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    18,5ºC
T. Mínima:     15,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    20,8ºC
T. Mínima:     14,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     19,0ºC
T. Mínima:      13,2ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boira baixa i rosada a primera hora del matí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada