dimarts, 20 d’octubre del 2015

Dades 20 d'octubre de 2015

El dia d'avui s'ha caracteritzat per la nuvolositat abundant tot el dia i algunes precipitacions molt febles i disperses que han anat caient al llarg del dia de forma puntual. De moment continuem sota la influència d'un embossament d'aire fred en alçada que es situa al sud-oest peninsular i que ens afecta de forma bastant indirecta. La propera nit i demà aquesta pertorbació comença a allunyar-se amb la qual cosa el cel a poc s'anirà asserenant, per bé que demà a primera hora podria haver-hi boires a llocs alts de l'interior. Demà tindrem núvols i algunes boires a primera hora i durant el dia predominarà el sol, amb vent de mestral que podria ser moderat, bona visibilitat i ambient més fred. Dijous la situació seria semblant i de cara a divendres i el cap de setmana la temperatura tornaria a pujar, i el temps seria estable amb sol i alguns intervals de núvols.

Les temperatures màximes del dia han anat entre els 14 i 18ºC,mentre que les mínimes s'han mogut entre els 11 i 15ºC, amb vent fluix de mestral, mala visibilitat i humitat elevada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  15,2ºC
T. Mínima:   12,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  17,6ºC
T. Mínima:   12,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     17,7ºC
T. Mínima:      13,0ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     14,5ºC
T. Mínima:      11,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     17,7ºC
T. Mínima:      14,5ºC
Precipitació:    0,3 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    15,9ºC
T. Mínima:     12,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     17,4ºC
T. Mínima:      14,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     14,9ºC
T. Mínima:      12,7ºC
Precipitació:   0,2 mm
Fenomens observats: pluja feble, rosada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada