diumenge, 4 d’octubre del 2015

Dades 4 d'octubre de 2015

El dia ha començat amb núvols arreu i alguns bancs de boira, que s'han desfet ràpidament abans de les 10 h del matí. La jornada però ha continuat ennuvolada per bandes de núvols alts i mitjos que anaven associades a un front càlid poc actiu i que pràcticament no ha deixat precipitacions tret d'algunes pluges febles al Pirineu. La propera nit tindrem cel tapat i les mínimes seran més altes que les darreres nits, mentre que demà tindrem núvols abundants, algunes clarianes i pluges febles al Pirineu de Lleida. Dimarts el front s'allunya i el vent girarà a mestral, amb una baixada clara de les temperatures, i en dies posteriors sembla que el temps serà més aviat tranquil, amb temperatures suaus de dia i fresques de nit, i de moment sense canvis importants a la vista.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 20 i 23ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 7 i 10ºC, amb inversió tèrmica marcada a primera hora. La humitat ha estat elevada, la visibilitat entre regular i dolenta, i el vent ha bufat fluix de sud-est a primera hora girant a sud-oest a partir de mig matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  20,8ºC
T. Mínima:    9,4ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  20,9ºC
T. Mínima:    8,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     21,0ºC
T. Mínima:       7,0ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     20,2ºC
T. Mínima:      10,4ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     21,4ºC
T. Mínima:       8,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    20,7ºC
T. Mínima:     10,7ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    23,2ºC
T. Mínima:      7,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     20,7ºC
T. Mínima:      10,3ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: boira baixa i rosada a primera hora del matí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada