dijous, 1 d’octubre del 2015

Dades 1 d'octubre de 2015

El dia ha començat amb força núvols, tot i que amb algunes clarianes que s'han fet més importants a partir de mig matí i fins a migdia. A partir de primera hora de la tarda s'han format ràpidament nuvolades que han deixat algunes tempestes, irregulars i localment moderades i que a hores d'ara encara continuen, desplaçant-se de nord-oest a sud-est. Aquest vespre i nit encara continuarà el temps inestable, i podrien caure noves tempestes sobretot al centre de Catalunya, desplaçant-se cap al litoral i el sud a mesura que passin les hores. De cara a demà el temps serà insegur sobretot a la tarda, amb alguns ruixats irregulars i temperatures que potser pugin una mica,però que es mantindran fresques. Dissabte el temps encara seria insegur, i de cara a diumenge l'estabilitat s'imposaria més, amb temperatures que tirarien cap amunt.

Les temperatures màximes d'avui s'han situat entre els 17 i 21ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 8 i 10ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent amb cops moderats de llevant.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  18,9ºC
T. Mínima:     8,9ºC
Precipitació: 13,9 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  17,5ºC
T. Mínima:    8,9ºC
Precipitació:  9,2 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     19,6ºC
T. Mínima:       9,9ºC
Precipitació:    10,4 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     17,4ºC
T. Mínima:       9,8ºC
Precipitació:    0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     20,2ºC
T. Mínima:       8,6ºC
Precipitació:   22,4 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    18,6ºC
T. Mínima:      9,5ºC
Precipitació:   0,6 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:    20,6ºC
T. Mínima:      8,7ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     18,9ºC
T. Mínima:      10,1ºC
Precipitació:   34,6 mm
Fenomens observats: pluja, tempesta, calamarsa, arc de Sant Martí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada