dissabte, 17 d’octubre del 2015

Dades 17 d'octubre de 2015

El dia ha començat amb boires i núvols baixos freqüents i que s'han mantingut fins a mig matí, moment en que s'han desfet ràpidament, i fins a migdia ha dominat el sol amb alguns núvols. De cara a la tarda han augmentat els núvols de sud-oest a nord-est producte de la depressió que afecta la zona occidental de la península. La propera nit es taparà més i fins i tot podrien caure pluges molt febles a la matinada o matí, molt poca cosa tot plegat, i les temperatures continuaran en la línia de suavitat. Demà tindrem força núvols, alguna gota i temperatura suau, amb vent fluix de sud o sud-est, mala visibilitat i algunes boires i boirines. De cara a la setmana vinent, sembla que els primers dies continuarien de la mateixa manera, i a mitjans de setmana la temperatura tornaria a baixar força.

Les màximes d'avui s'han situat entre els 16 i 19ºC, mentre que les mínimes, que han pujat respecte dies enrere, s'han mogut entre els 3 i 7ºC, i un dia més amb inversió tèrmica de matinada. La humitat ha estat elevada, la visibilitat més aviat dolenta i el vent ha bufat fluix de sud a sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  18,4ºC
T. Mínima:    5,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  18,4ºC
T. Mínima:    3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     18,9ºC
T. Mínima:       1,8ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     16,5ºC
T. Mínima:       5,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     19,4ºC
T. Mínima:       5,6ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    18,8ºC
T. Mínima:      5,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     19,3ºC
T. Mínima:       3,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     17,8ºC
T. Mínima:       6,7ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada