dijous, 22 d’octubre del 2015

Dades 22 d'octubre de 2015

El dia ha estat dominat pel sol arreu durant tota la jornada, si bé a mig matí han entrat bandes de núvols alts i mitjos des del nord i que han enteranyinat parcialment el cel, retirant-se en la seva major part al migdia i la tarda i quedant de nou un cel completament clar. La propera nit continuarem amb cel serè i temperatures que seran fredes sobretot a zones enclotades, mentre que a zones elevades la temperatura mínima serà més alta. Demà tornarem a tenir un dia estable i assolellat, amb vent que ja anirà encalmant, bona visibilitat i temperatures més altes de dia. Dissabte i diumenge tindrem més núvols però sense precipitacions, i les temperatures seran molt contrastades, entre matins freds i migdies força suaus,i amb vent fluix.

Les màximes del dia d'avui han estat molt semblants a les d'ahir, amb valors entre els 14 i 19ºC, mentre que les mínimes han baixat i s'han situat entre els 0 i 3ºC, i fins i tot amb alguna lleugera gelada en zones molt concretes. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat amb cops moderats de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  15,7ºC
T. Mínima:    2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  16,1ºC
T. Mínima:    0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     16,3ºC
T. Mínima:       1,6ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     14,3ºC
T. Mínima:       2,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     19,0ºC
T. Mínima:       3,5ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    16,5ºC
T. Mínima:      3,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     17,5ºC
T. Mínima:      -0,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     15,3ºC
T. Mínima:       2,2ºC
Precipitació:   0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada