dilluns, 12 d’octubre del 2015

Dades 12 d'octubre de 2015

El dia ha començat amb domini dels núvols alts i mitjos que entraven de ponent a llevant al pas d'un front atlàntic molt feble i que tant sols ha deixat alguns ruixats molt poc importants durant la nit, en general registres de precipitació inferiors a un litre en el millor dels casos. Al llarg del dia s'han anat alternant els núvols i les clarianes, amb més núvols al matí i més clarianes a la tarda. La situació ve dominada per una pertorbació situada a l'oest de la península i que de cara a la propera nit i demà ens afectarà d'una forma més directa, amb cels més tapats i ruixats que podrien caure a qualsevol lloc, localment moderats i amb força irregularitat. Demà les temperatures màximes ja seran més baixes que les d'avui, tot i que la propera nit i matinada es mantindrà la suavitat arreu. Dimecres encara tindrem temps insegur amb ruixats a l'est i temperatura que ja baixaria d'una forma més clara,i dijous i divendres el temps ja seria més estable, el vent giraria a component nord i la temperatura serà clarament més baixa que la d'aquests dies, fins i tot amb alguna primera glaçada de matinada.

Les màximes d'avui s'han mantingut molt semblants a les d'avui, amb valors entre els 22 i 26ºC, mentre que les mínimes han estat molt més altes i s'han situat entre els 11 i 15ºC, amb vent fluix de sud-oest, humitat baixa i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  23,0ºC
T. Mínima:   12,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  22,5ºC
T. Mínima:   12,7ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:     23,3ºC
T. Mínima:      11,9ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     21,8ºC
T. Mínima:      12,8ºC
Precipitació:    0,1 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     25,6ºC
T. Mínima:      15,1ºC
Precipitació:    0,6 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:    24,3ºC
T. Mínima:     14,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     23,8ºC
T. Mínima:      13,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     22,6ºC
T. Mínima:      13,8ºC
Precipitació:   inapreciable
Fenomens observats: rosada, pluja feble

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada