diumenge, 18 d’octubre del 2015

Fotografies de la setmana (12 al 18 d'octubre de 2015)

Dilluns 12 d'octubre: la setmana començava amb núvols i clarianes al matí i migdia, i més núvols de cara a la nit amb pluges febles. Imatge a primera hora de la tarda:
Dimarts 13 d'octubre: dia que es va caracteritzar pels núvols abundants a tot el país però que no ens van portar pluja a les nostres contrades. Imatge a mitja tarda:
Dimecres 14 d'octubre: vista a mig matí de Sort des de la pujada al Port del Cantó. Al fons es veu el Montsent del Pallars lleugerament enfarinat, amb sol i molt bona visibilitat:
Dijous 15 d'octubre: vista del poble de Castelltallat a primera hora de la tarda, amb sol i molt bona visibilitat provocada pel vent del nord que bufava moderat:
Divendres 16 d'octubre: el dia va ser tranquil, tot i que a la tarda van passar molts núvols alts i mitjos que van enteranyinar el cel sense conseqüències. Imatge a la tarda a Calaf:
Dissabte 17 d'octubre: el el matí va ser més aviat tapat, fins i tot amb estones de boira espessa, mentre que a la tarda es van veure algunes clarianes sobretot després de migdia:
Diumenge 18 d'octubre: a primera hora del dia el cel es presentava molt tapat i amb mala visibilitat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada