divendres, 30 de novembre del 2012

Dades 30 de novembre de 2012

Avui hem tingut un dia molt fred, de ple hivern. El matí ha començat amb domini del sol a tot el país i algunes boires matinals que, ja sigui en forma de boira baixa o de boires altes afectaven la nostra zona, i que han persistit part del matí, aclarint en tots els casos abans de migdia, i quedant una tarda força assolellada amb alguns núvols prims cap al sud. Per demà el temps serà tranquil, amb possibles boires matinals i ambient molt fred un dia més, mentre que de cara a diumenge augmentaran una mica els núvols sense arribar a caure precipitacions. De cara a la setmana vinent ens dominarà un anticicló situat a l'Atlàntic almenys fins a mitjans de setmana, amb sol i boires matinals, temperatures una mica més altes de dia i força fredes de nit.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han estat baixes especialment en els indrets afectats per boires, amb valors que s'han situat entre els 3 i 10ºC, mentre que les mínimes han baixat arreu, amb valors entre els -2 i -4ºC. El vent ha bufat fluix amb algun cop moderat del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 4,4ºC
T. Mínima: -3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,7ºC
T. Mínima: -3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,8ºC
T. Mínima: -4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 3,3ºC
T. Mínima: -2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,8ºC
T. Mínima: -3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 5,5ºC
T. Mínima: -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 8,4ºC
T. Mínima: 1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: -

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada