dimarts, 20 de novembre del 2012

Dades 20 de novembre de 2012

Avui el dia ha tornat ha ser ben estable i amb moltes boires al matí que s'han desfet totes abans de mig matí, quedant un migdia amb sol i una tarda que s'ha anat tapant de núvols prims que anaven entrant des de ponent, degut tot plegat a l'entrada d'un front des de l'Atlàntic. Per demà i dijous el temps serà força ennuvolat, tot i que no sembla que hagi de ploure massa o gens, mentre que de cara a divendres s'allunyarà el front, amb temps més estable. De cara a finals del cap de setmana i ja inicis de la setmana vinent, és probable que ens afecti una entrada d'aire més fred amb temps insegur, per tant és possible que tinguem característiques de temps més hivernal.

Les temperatures màximes d'avui han estat més altes que les d'ahir degut a que la boira s'ha desfet abans, i s'han assolit valors entre els 11 i 17ºC, mentre que les mínimes han baixat i s'han situat entre els 2 i 5ºC, amb una certa inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix i de direcció nord-oest, preferentment.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima: 2,0ºC
Precipitació: 0,3 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 13,9ºC
T. Mínima: 3,7ºC
Precipitació: 0,2 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 14,8ºC
T. Mínima: 3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima: 5,1ºC
Precipitació: 0,3 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,1ºC
T. Mínima: 1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,6ºC
T. Mínima: 3,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 8,7ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats:boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada