dimecres, 14 de novembre del 2012

Dades 14 de novembre de 2012

La jornada d'avui ha estat dominada per la nuvolositat variable, més abundant com més cap a l'est. La depressió situada a la mediterrània ens envia diferents masses de núvols, però degut a que el vent dominant és de gregal (nord-est) molt sec, aquestes pràcticament no porten precipitacions al nostre país. Demà poc a poc la pertorbació s'anirà allunyant, amb més clarianes i temperatures força suaus, i sembla que finalment la pertorbació que s'acosta pel sud-oest de la península pràcticament no ens afectarà, i tant sols hi haurà molts núvols el cap de setmana però poques precipitacions. Les temperatures seguirant suaus, tot i que en lenta i progressiva baixada a partir del cap de setmana i de cara a la setmana vinent.

Pel que fa a les temperatures d'avui, aquestes han estat molt més suaus que les d'ahir, i s'han donat valors entre els 15 i 18ºC de màxima, i de 9 a 13ºC de mínima, amb vent fluix a moderat de gregal.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,5ºC
T. Mínima: 9,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 17,6ºC
T. Mínima: 8,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)


T. Màxima: 17,5ºC
T. Mínima: 9,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,7ºC
T. Mínima: 10,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 18,1ºC
T. Mínima: 13,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,5ºC
T. Mínima: 11,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 12,8ºC
T. Mínima: 0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada