dimarts, 13 de novembre del 2012

Dades 13 de novembre de 2012

Avui hem tingut un dia que ha començat amb sol i algunes boires matinals, més escasses i reduides que no pas les d'ahir. A partir de mig matí han començat a augmentar els núvols d'est a oest degut a un petit acostament de la pertorbació que hi ha al Mediterrani, quedant una tarda força tapada i amb pluges molt febles al litoral sud. Per aquesta nit i bona part de demà seguirà la mateixa situació, amb molts núvols sobretot a l'est del país però poques possibilitats de pluja, i dijous la pertorbació ja s'allunya definitivament. De cara al cap de setmana s'acostarà una nova pertorbació des del sud però no sembla que ens hagi d'afectar de forma directa, i com a molt hi hauria força núvols i pluges febles, i temperatures que no serien massa baixes.

Pel que fa a les temperatures d'avui, han estat baixes bona part del dia però han pujat de sobte a mitja tarda degut a l'entrada del vent de gregal, que ha fet pujar les temperatures fins a valors entre 7 i 15ºC, mentre que a la nit passada les mínimes han baixat fins els 0 a 2ºC, amb vent que ha bufat de nord-oest fins a la tarda que ha començat a tombar cap a nord-est.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima: 0,9ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 13,3ºC
T. Mínima: 1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)


T. Màxima: 15,1ºC
T. Mínima: 0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,3ºC
T. Mínima: 1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 14,3ºC
T. Mínima: 0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,2ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 9,4ºC
T. Mínima: 2,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada