diumenge, 11 de novembre del 2012

Dades 11 de novembre de 2012

Avui hem tingut un temps força ennuvolat, amb algunes boires matinals que s'han desfet ràpidament i intervals de núvols que han persistit al llarg de la jornada i que no han portat pluges a la nostra zona, a diferència del que ha passat en alguns punts del litoral sud. La situació general ve capitalitzada per la formació d'una pertorbació activa al sud del mediterrani i que portarà pluges molt intenses en aquella zona i escasses o inexistents al nord. Demà tindrem un dia amb alguns intervals de núvols i una mica de vent de gregal (nord-est), mentre que entre dimarts i dimecres podria ploure lleugerament. A finals de setmana s'aproparà una altra pertorbació i encara no està clar si ens acabarà afectant. Les temperatures pujaran a partir de dimarts i seran suaus la resta de la setmana, amb tendència a baixar cap a finals de setmana.

Les temperatures d'avui han baixat respecte a les d'ahir, i les màximes s'han mogut entre els 8 i 13ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 5 i 7ºC, amb vent fluix variable tota la jornada, predominant el nord-oest el matí i girant a nord-est a la tarda.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 9,8ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 12,4ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)


T. Màxima: 13,1ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 0,5 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,3ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,3ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 0,1 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 10,2ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 13,3ºC
T. Mínima: 8,0ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats:boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada