dijous, 8 de novembre del 2012

Dades 8 de novembre de 2012

La situació meteorològica d'avui ha estat molt semblant a la d'ahir, amb domini del sol i alguns intervals de núvols que han anat apareixent durant el dia, sempre poc abundants i sense precipitacions. A partir de mitja tarda i de cara al vespre han anat apareixent més núvols des del sud-oest i han començat a caure algunes pluges molt febles que de cara a la nit i demà s'estendran a força indrets, per bé que les pluges es preveuen poc quantioses en general. Dissabte el temps serà variable encara am alguns ruixats, i sembla que de cara a diumenge la pertorbació s'allunya, amb entrada d'una massa d'aire més freda que farà baixar sensiblement les temperatures. De cara a la setmana vinent sembla que tindríem temps estable amb recuperació de temperatures la primera part de la setmana, amb nova possible inestabilitació de cara al proper cap de setmana que caldrà anar seguint els propers dies.

Les temperatures han pujat de forma sensible i les màximes han donat valors entre els 14 i 18ºC, mentre que les mínimes han donat valors entre els 1 i 7ºC, amb una marcada inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix de direcció sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,5ºC
T. Mínima: 3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 16,1ºC
T. Mínima: 3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)


T. Màxima: 17,5ºC
T. Mínima: 2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,1ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,1ºC
T. Mínima: 1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 16,4ºC
T. Mínima: 5,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 11,9ºC
T. Mínima: -0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: --

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada