divendres, 16 de novembre del 2012

Dades 16 de novembre de 2012

La jornada d'avui ha estat relativament estable, amb bancs de boira a primera hora que avui han estat més extensos que no pas els d'ahir, i a partir de mig matí la boira s'ha trencat i ha quedat un migdia i tarda amb núvols i clarianes. Per demà s'acostarà una pertorbació des del sud-oest, amb més núvols ja des de bon matí i alguna goteta que es pot escapar, sembla que no seria gran cosa, mentre que de cara a diumenge, sobretot a la tarda, augmenten les possibilitats de pluja, que tot i això no sembla que hagi de ser gaire important. A partir de dilluns s'allunya la pertorbació i ens espera una setmana tranquil·la, amb força boires i núvols baixos i temperatures que sembla que seran molt suaus, i potser de cara al proper cap de setmana el temps sigui revoltat i sembla que les temperatures tirarien clarament cap avall.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han voltat els 15 a 17ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 5 i 9ºC, amb vent fluix variable tota la jornada.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,5ºC
T. Mínima: 9,0ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 16,1ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,2 mm

Solsona (Solsonès)


T. Màxima: 16,9ºC
T. Mínima: 7,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 15,6ºC
T. Mínima: 8,9ºC
Precipitació: 0,2 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,8ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,2ºC
T. Mínima: 7,8ºC
Precipitació: 0,3 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 15,9ºC
T. Mínima: 9,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada