dissabte, 10 de novembre del 2012

Dades 10 de novembre de 2012

La jornada d'avui ha començat dominada pels núvols i les boires, que a estones han estat força espesses després de les pluges de la nit i matinada. Cap a mig matí ha entrat el vent de nord-oest entre fluix i moderat que ha desfet les boires i ha permès que s'obrin clarianes, quedant un migdia i tarda assolellats, amb alguns intervals de núvols. De cara a aquesta nit entrarà un front fred per ponent no massa actiu amb algunes pluges febles al Pirineu i demà ens arriba una massa d'aire més freda, amb la qual cosa les temperatures baixaran ben bé 5 graus. El més important serà la formació d'una baixa força activa a la mediterrània que no ens afectarà directament, i s'anirà allunyant al llarg de la setmana vinent. Una nova pertorbació arribarà a partir de mitjans de la setmana vinent a la península però no és gaire clar que ens arribi a afectar. Sembla clar, però, que les temperatures de la setmana vinent, després d'un parell de dies de reculada, tornaran a pujar i seran força suaus per l'època.

Pel que fa a les temperatures que s'han enregistrat avui, les màximes s'han mogut entre els 12 i 16ºC, més baixes a les zones interiors on la boira ha predominat més estona, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 8 i 10ºC, amb vent fluix a moderat del nord-oest.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,1ºC
T. Mínima: 10,2ºC
Precipitació: 0,6 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 13,6ºC
T. Mínima: 8,0ºC
Precipitació: 1,0 mm

Solsona (Solsonès)


T. Màxima: 13,7ºC
T. Mínima: 9,6ºC
Precipitació: 0,4 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,7ºC
T. Mínima: 9,0ºC
Precipitació: 0,3 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,4ºC
T. Mínima: 10,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 14,3ºC
T. Mínima: 10,7ºC
Precipitació: 0,8 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 13,9ºC
T. Mínima: 7,2ºC
Precipitació: 12,2 mm
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada