diumenge, 4 de novembre del 2012

Dades 4 de novembre de 2012

Avui el temps ha estat força ennuvolat en general, amb algunes clarianes esporàdiques sobretot el matí i amb petits ruixadets que han caigut al llarg del dia, preferentment entre mig matí i mitja tarda. Tret de la cara sud pirinenca, on han estat moderats, es pot dir que han estat molt febles i amb quantitats en general inferiors als 5 mm. A partir de mitja tarda les pluges s'han enretirat, quedant un cel tapat o emboirat segons les zones, i amb gir del vent a mestral (nord-oest). Per demà el cel estarà parcialment tapat, sobretot al matí i ja sense pluges, i amb entrada d'una massa d'aire més freda que ens portarà temperatures clarament més baixes que no pas les d'avui, ben bé 5-7ºC graus més baixes. A partir de dijous-divendres podrien començar a acostar-se pertorbacions a la nostra zona, però encara no està gaire clar de quina manera ens afectarien.

Les temperatures d'avui han seguit en la tònica de molta suavitat, i les màximes han donat valors entre els 16 i 20ºC, mentre que les mínimes han donat valors entre els 7 i 11ºC.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,5ºC
T. Mínima: 8,0ºC
Precipitació: 0,9 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,4ºC
T. Mínima: 9,0ºC
Precipitació: 4,4 mm

Solsona (Solsonès)


T. Màxima: 16,4ºC
T. Mínima: 10,5ºC
Precipitació: 2,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 16,6ºC
T. Mínima: 9,4ºC
Precipitació: 0,8 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 19,5ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 0,8 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,2ºC
T. Mínima: 8,4ºC
Precipitació: 2,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 17,6ºC
T. Mínima: 9,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: --

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada