dilluns, 5 de novembre del 2012

Dades 5 de novembre de 2012

El temps avui ha estat mig ennuvolat amb núvols alts que han anat desfilant pel cel i algunes boires altes matinals que s'han desfet abans de migdia, quedant una tarda una mica més assolellada. La pertorbació que ens va afectar ahir ja s'ha allunyat i de moment ens afecta una falca anticiclònica que assegura temps estable fins dijous aproximadament. A partir de llavors tindrem temps més inestable degut a l'acostament de pertorbacions que encara no és clar de quina manera ens acabaran afectant. El temps insegur i variable es podria perllongar força dies.

Les temperatures d'avui han baixat clarament respecte a les d'ahir, i s'han assolit valors compresos entre els 9 i 14ºC pel que fa a les màximes, mentre que les mínimes han donat valors entre els 4 i 8ºC, amb vent que ha bufat moderat del nord-oest tota la jornada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,8ºC
T. Mínima: 4,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 10,4ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)


T. Màxima: 11,3ºC
T. Mínima: 5,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,9ºC
T. Mínima: 3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 14,1ºC
T. Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,5ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 17,2ºC
T. Mínima: 9,1ºC
Precipitació: 1,8 mm
Fenomens observats: pluja, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada