diumenge, 4 de novembre del 2012

Fotografies de la setmana (29 d'octubre a 4 de novembre de 2012)

Dilluns 29 d'octubre: degut a les pluges de les darreres setmanes, els camps de cereal o farratges que s'han anat sembrant les darreres setmanes ja han començat a germinar i en alguns casos presenten molt bon aspecte, com ara aquest camp de Castellfollit de Riubregós:






Dimarts 30 d'octubre: el dia va començar força fred i amb gel damunt de les plantes, tot plegat degut a les baixes temperatures de dies enrere, tal i com es veu en aquesta imatge presa des de Calaf. Posteriorment va sortir el sol i a la tarda va venir una pertorbació amb algunes pluges al vespre-nit.





Dimecres 31 d'octubre: la pertorbació de la nit passada ja es va allunyar i el dia va quedar ben assolellat, amb vent moderat de ponent a mestral que deixava una atmosfera ben neta i transparent, tal i com es mostra en aquesta imatge feta des de Calaf.




Dijous 1 de novembre: va continuar el temps sec i ventós, amb molt bona visibilitat tal i com es mostra en aquesta imatge presa des de Conill en direcció nord:




Divendres 2 de novembre: tot continuava igual, amb temps ventós i domini del sol o amb alguns núvols prims poc importants i visibilitat molt bona, tal i com es mostra en aquesta imatge presa des de Calaf:




Dissabte 3 de novembre:  El dia va estar dominat pel pas d'un front poc actiu amb força núvols, tot i que amb clarianes transitòries, i algun plugim molt feble i aillat. El vent de garbí (sud-oest) donava aquesta bona visibilitat, com es mostra en aquesta imatge presa des dels plans de Conill:


Diumenge 4 de novembre:  Avui hem tingut un dia força tapat i amb algunes pluges, que han estat força generals però poc importants en general, amb el pas d'un front de sud a nord que ens ha anat creuant durant tot el dia. Tal i com es mostra en aquesta imatge matinal des de Calaf, l'aspecte del cel era prou amenaçador:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada