dijous, 29 de novembre del 2012

Dades 29 de novembre de 2012

La situació d'avui ha estat capitalitzada per la continuació de l'entrada de vent del nord, que ha provocat nevades al Pirineu i núvols sobretot a la meitat nord del país, que a partir de migdia i la tarda s'han anat desfent quedant un final de tarda i vespre força serens. La nit es presenta amb vent cada cop més fluix i temperatures ben fredes, mentre que demà hi haurà alguns núvols sense precipitacions. La previsió pel cap de setmana és de temps estable, amb intervals de núvols i ambient molt fred, de ple hivern, mentre que la setmana vinent ens afectarà una anticicló, amb temps estable bona part de la setmana. De moment no es veuen canvis de temps significatius a la vista.

Les temperatures màximes d'avui han estat una mica més altes, amb valors compresos entre els 7 i 12ºC, mentre que les mínimes han baixat lleugerament i s'han situat entre els 0 i 6ºC, amb vent moderat amb algun cop fort de mestral (nord-oest).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 9,3ºC
T. Mínima: 0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,7ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,9ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,1ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima: 3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,9ºC
T. Mínima: 1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,7ºC
T. Mínima: 2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: -

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada