dilluns, 26 de novembre del 2012

Dades 26 de novembre de 2012

Avui hem tingut un cel ben tapat pràcticament de punta a punta de dia, i amb pluges que han començat a caure a migdia al Pirineu, on són relativament abundants i amb neu a cotes mitges i altes, i ruixats que han anat entrant per ponent a la tarda i que a hores d'ara estan escombrant tot el país. En general són febles fora de les zones de muntanya. Aquesta nit i demà continuaran els ruixats, per bé que seran menys importants del que semblaven ahir i les quantitats de pluja seran força modestes. De cara a demà hi haurà entrada del vent fort amb una forta davallada de temperatures, per continuar el fred gairebé tota la setmana, amb ambient plenament hivernal.

Les temperatures d'avui ja han baixat una mica respecte ahir, i les màximes s'han situat entre els 11 i 17ºC, mentre que les mínimes, que s'estan donant ara, es situen entre els 6 i 10ºC, amb vent fluix variable tot el dia girant a mestral (nord-oest) de cara al vespre.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,4ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 0,3 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,8ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 8,8 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 11,4ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 1,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 13,0ºC
T. Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 0,2 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,5ºC
T. Mínima: 9,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,6ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 0,5 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 14,1ºC
T. Mínima: 7,1ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: pluja, boira, rosada, arc de Sant Martí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada