diumenge, 18 de novembre del 2012

Dades 18 de novembre de 2012

Avui hem tingut un temps insegur degut a que la pertorbació s'ha quedat estancada dins del mar, però molt propera a la costa, de manera que ens ha anat afectant tot i que no de forma ben directa. Així, el dia ha estat molt tapat amb alguna clariana esporàdica al llarg del dia, i s'han anat produint ruixadets al llarg del dia i que han estat febles en general, puntualment moderats. Per aquesta nit continua el risc de ruixats i per demà el temps s'anirà estabilitzant amb l'allunyament definitiu de la pertorbació cap a l'est, amb moltes boires matinals i una tarda amb més sol. De cara a la setmana vinent sembla que el temps serà estable ben bé fins a mitjans de setmana, amb boires matinals i ambient suau de dia, i potser a finals de setmana hi hagi un canvi de temps, fet que no està gens clar a dia d'avui.

Les temperatures d'avui s'han quedat entre els 11 i 16ºC de màxima, i els 8 a 10ºC de mínima, amb vent que ha bufat fluix i de direcció variable tota la jornada.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,8ºC
T. Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 3,8 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 13,1ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 0,5 mm

Solsona (Solsonès)


T. Màxima: 13,8ºC
T. Mínima: 7,9ºC
Precipitació: 4,7 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima: 8,3ºC
Precipitació: 1,4 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,4ºC
T. Mínima: 10,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,7ºC
T. Mínima: 9,7ºC
Precipitació: 1,4 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,9ºC
T. Mínima: 8,5ºC
Precipitació: 5,8 mm
Fenomens observats: pluja, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada