dilluns, 12 de novembre del 2012

Dades 12 de novembre de 2012

La jornada d'avui ha estat dominada per la boira força espessa a la matinada i matí, amb més sol de cara a migdia i la tarda. La situació general està dominada per l'estabilitat, amb una falca anticiclònica que ens afecta i la pertorbació mediterrània molt cap al sud i pràcticament sense notar-se. Entre demà i dimecres la pertorbació s'acostarà una mica, hi haurà més núvols i alguns ruixadets a l'est del país, amb temperatures una mica més altes. De cara al final de setmana hi haurà una altra pertorbació cap al sud que podria portar núvols i algunes precipitacions, i temperatures que de nou baixarien una mica, però encara no està massa clar tot plegat.

Pel que a a les temperatures d'avui, han estat inferiors a les d'air, amb valors de les màximes entre els 8 i 14ºC i mínimes entre els 2 i 5ºC, amb vent fluix del nord-oest que ha bufat tota la jornada.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 9,0ºC
T. Mínima: 3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,6ºC
T. Mínima: 1,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)


T. Màxima: 10,1ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,8ºC
T. Mínima: 3,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,5ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,9ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 11,5ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats:--

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada