dimecres, 28 de novembre del 2012

Dades 28 de novembre de 2012

El temps avui ja ha estat més estable que ahir, malgrat que la pertorbació continua ben aprop nostre. El cel ha estat tapat tot el dia i no s'han obert les primeres clarianes fins a la tarda, tot i això ha quedat un dia rúfol i ventós, amb nevades que han anat caient a la zona pirinenca i absència de precipitacions ja a la nostra zona després de les pluges d'ahir. La previsió per demà indica més clarianes i vent fort de mestral amb temperatures ben fredes, situació que continuaria la resta de la setmana, tot i que el vent tendiria a encalmar força, amb ambient de ple hivern. Sembla que la setmana vinent predominaria el temps estable, almenys la primera part de la setmana, amb un anticicló que provocaria domini del sol i boires matinals, amb glaçades moderades.

Les temperatures d'avui han pujat una mica respecte les d'ahir pel que fa a les màximes, amb valors entre els 6 i 9ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 1 i 5ºC, amb vent que ha bufat moderat amb algun cop una mica fort del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 7,3ºC
T. Mínima: 1,7ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 6,5ºC
T. Mínima: 1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 7,6ºC
T. Mínima: 2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,8ºC
T. Mínima: 1,1ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,5ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: 2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 4,6ºC
T. Mínima: 4,0ºC
Precipitació: 11,1 mm
Fenomens observats: pluja, aiguaneu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada