dimecres, 7 de novembre del 2012

Dades 7 de novembre de 2012

Aui hem tingut un dia de temps força estable un cop més, amb sol i intervals de núvols prims que han anat avançant de sud a nord sense arribar a tapar el cel i sense més conseqüències, i algunes boires matinals molt puntuals. Aquests núvols provenen d'una pertorbació que afecta directament el sud-oest de la península amb pluges en aquella zona i que aquí ens arriba molt esmorteida. De cara a demà augmentaran els núvols però no sembla que hi hagi d'haver precipitacions, mentre que de cara a divendres - dissabte sí que podria ploure, encara que no sembla que en massa quantitat, ja que la pertorbació que ens afectarà no és gaire activa. De cara a diumenge s'allunyarà i entrarà vent del nord, amb cel més serè i nova baixada de temperatures a principis de la setmana vinent.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes s'han mogut entre els 10 i 15ºC, una mica més altes que no pas les d'ahir, mentre que les mínimes han baixat i han donat valors entre els 1 i -2ºC, amb vent fluix entre ponent i mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,4ºC
T. Mínima: 0,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 12,9ºC
T. Mínima: -1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)


T. Màxima: 14,0ºC
T. Mínima: -1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: 0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,1ºC
T. Mínima: -0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,3ºC
T. Mínima: -0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 9,6ºC
T. Mínima: 3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada