dissabte, 3 de novembre del 2012

Dades 3 de novembre de 2012

La situació meteorològica d'avui ha estat dominada pel pas d'un petit front càlid que ens ha portat intervals de núvols i algun plugim feble i poc important. Per demà arribarà un altre front, una mica més actiu amb més núvols i algunes pluges febles, més extenses i destacables que les d'avui però tot i així no gaire importants. Dilluns ens començarà a entrar una massa d'aire més freda, amb temperatures sensiblement més baixes i temps en general estable, tot i que alguns models donen possibilitats d'algunes pluges entre dimecres i dijous, mentre que de cara al cap de setmana el temps podria ser inestable i fred, tot i que encara falta dies per acabar de concretar com quedarà tot plegat.

Pel que fa a les temperatures d'avui, en general han pujat més que ahir i han estat força suaus, amb màximes entre els 15 i 19ºC i mínimes entre els 5 i 10ºC i inversió tèrmica marcada, i vent fluix de garbí (sud-oest).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,8ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,8ºC
T. Mínima: 7,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)


T. Màxima: 16,5ºC
T. Mínima: 9,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 15,0ºC
T. Mínima: 9,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 19,2ºC
T. Mínima: 5,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 18,2ºC
T. Mínima: 9,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 14,5ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada