dijous, 22 de novembre del 2012

Dades 22 de novembre de 2012

El dia d'avui ha tingut dues cares: mentre que al matí han predominat els núvols i fins i tot s'ha escapat algun plugim molt feble, a partir de migdia el sols s'ha imposat, quedant una tarda ben assolellada. Per demà tornaran a aparéixer núvols prims, que de fet continuaran el cap de setmana degut al pas de successius fronts, que seran poc atius però que portaran molts núvols, amb temperatures ben suaus. De cara a la setmana vinent de moment continua veient-se un canvi de temps que ens portaria temperatures força més baixes i possibilitat de precipitacions, que depenent de la posició de la pertorbació que s'ha de formar podrien ser més o menys abundoses, amb nevades a les muntanyes.

Les temperatures d'avui no han variat gaire respecte a les d'ahir, i s'han mogut entre els 9 i 15ºC les màximes i entre els 5 i 8ºC les mínimes, amb vent moderat de nord-oest al matí i fluix variable a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,8ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,9ºC
T. Mínima: 6,5ºC
Precipitació: 0,7 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 10,4ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 10,2ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 14,8ºC
T. Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,7ºC
T. Mínima: 7,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,6ºC
T. Mínima: 7,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada