dijous, 15 de novembre del 2012

Dades 15 de novembre de 2012

Avui hem tingut un dia més assolellat que no pas ahir, ja que la pertorbació mediterrània ja s'ha allunyat definitivament, tot i que a primera hora del matí hi havia boires matinals que s'han desfet força ràpidament, quedant un migdia i tarda ben assolellats. Demà el temps serà ben estable i tranquil, tot i que començaran a aparéixer núvols a la tarda provinents d'una nova pertorbació que s'acosta pel sud, i que ens afectarà entre dissabte i diumenge amb força núvols i algunes possibles pluges que no sembla que hagin de ser gaire importants. De cara a la setmana vinent sembla que el temps seria més aviat estable la primera part de la setmana, amb un possible canvi de temps d'aquí una setmana, amb temps revoltat i més fred.

Les temperatures d'avui han continuat en la línia de força suavitat, amb màximes que s'han situat entre els 15 i 21ºC, i les mínimes entre els 5 i 8ºC, amb una certa inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix i de direcció variable.
 
Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,2ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 16,6ºC
T. Mínima: 7,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)


T. Màxima: 16,9ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,6ºC
T. Mínima: 8,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 21,1ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 16,3ºC
T. Mínima: 7,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 15,1ºC
T. Mínima: 7,0ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada