dilluns, 19 de novembre del 2012

Dades 19 de novembre de 2012

El temps d'avui ha estat força estable, tot i que amb boires matinals ben espesses que, en alguns indrets han persistit ben bé fins a migdia, quedant un ambient fred i humit tota la jornada, i amb sol als indrets on la boira s'ha arribat a aixecar. De moment seguim amb domini del temps estable i serà a mitjans de setmana que ens afectarà un front fred poc actiu, amb augment dels núvols i alguna pluja feble. Possiblement, a finals de setmana ens afecti una pertorbació més activa i amb temperatures que aniran baixant, tot i que encara no està massa clara la situació del cap de setmana.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes s'han quedat amb valors entre 9 i 14ºC depenent de la presència de boira o no, i les mínimes han donat valors entre els 5 i 10ºC, amb vent que ha bufat de nord-oest (serè), fluix amb algun cop moderat al matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 9,0ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,1ºC
T. Mínima: 6,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: 7,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 9,1ºC
T. Mínima: 5,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,9ºC
T. Mínima: 9,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,4ºC
T. Mínima: 6,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 11,9ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 4,4 mm
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada