dijous, 1 de novembre del 2012

Dades 1 de novembre de 2012

El temps d'avui s'ha caracteritzat pel domini del sol amb alguns intervals de núvols molt poc importants a la tarda i per la molt bona visibilitat, provocada pel vent de ponent que ha bufat amb certa força durant tot el dia fins ara al vespre, en que ha encalmat. La nit es presenta fresca però sense risc de gelades, i demà el temps serà semblant, potser amb més núvols i amb vent encara de ponent. Dissabte augmentaran els núvols degut a l'acostament d'un front des del sud-oest que la nit de dissabte a diumenge o bé ja diumenge a la matinada deixarà algunes pluges que no sembla que hagin de ser massa destacables, enretirant-se diumenge a la tarda.  A principis de la setmana vinent el vent torna a girar a nord i les temperatures baixaran, i no sembla que hagi de ploure, tot i que la variabilitat continuarà.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes s'han mogut entre els 11 i 16ºC, mentre que les mínimes han donat valors entre els 1 i 6ºC, amb vent moderat de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,3ºC
T. Mínima: 3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 13,3ºC
T. Mínima: 1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)


T. Màxima: 14,1ºC
T. Mínima: 3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,6ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,7ºC
T. Mínima: 6,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 14,0ºC
T. Mínima: 5,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 0,3 mm
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada