dimarts, 6 de novembre del 2012

Dades 6 de novembre de 2012

En la jornada d'avui el temps ha estat tranquil en general a les nostres contrades, amb intervals de núvols alts i mitjos que anaven desfilant pel cel però que no ens portaven precipitacions, i amb algunes boires matinals en sectors del Solsonès que en algun cas han durat en bé fins a migdia. Per demà seguirà el mateix tipus de temps, amb núvols alts sense pluges i temperatures més fredes demà per pujar entre dijous i divendres, quan s'acostarà per l'oest front amb algunes pluges que no sembla que hagin de ser massa importants de cara al cap de setmana, que seria insegur i amb més fred de nou de cara a diumenge-dilluns.

Pel que fa a les temperatures assolides avui, les màximes han donat valors entre els 8 i 13ºC, força semblants o lleugerament inferiors a les d'ahir, mentre que les mínimes han baixat i han donat valors entre els 3 i 4ºC, amb vent fluix entre ponent i mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,0ºC
T. Mínima: 3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 10,8ºC
T. Mínima: 3,6ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)


T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima: 3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: 3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,5ºC
T. Mínima: 3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,2ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: 5,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada