divendres, 9 de novembre del 2012

Dades 9 de novembre de 2012

Avui hem tingut un dia força tapat, per bé que amb algunes clarianes sobretot al matí, i pluja que ha caigut en diferents moments del dia tot i que en quantitats modestes, ja que la pertorbació que ens afecta no és massa activa. De cara a la nit es preveu que continuï la pluja caient a estones moderada, i de cara a demà el temps serà variable però ja sense precipitacions, o com a molt algun ruixat residual. De cara a diumenge ens entrarà una massa d'aire més freda que farà baixar la temperatura i portarà vent que podria arribar a ser moderat, amb pocs núvols i bona visibilitat, i temperatures clarament més baixes. De cara a la setmana vinent sembla que el temps seria estable amb recuperació de temperatures fins a mitjans de setmana, i que una nova pertorbació ens podria afectar de cara a finals de setmana, ja veurem de quina manera.

Pel que fa a les temperatures d'avui, han continuat molt suaus tot i que més baixes que ahir, amb valors de les màximes entre els  13 i 15ºC, mentre que les mínimes, que han pujat respecte les d'ahir, s'han mogut entre els 5 i 8ºC, amb vent fluix variable tota la jornada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,9ºC
T. Mínima: 6,5ºC
Precipitació: 5,4 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,7ºC
T. Mínima: 7,2ºC
Precipitació: 5,0 mm

Solsona (Solsonès)


T. Màxima: 15,0ºC
T. Mínima: 7,6ºC
Precipitació: 3,9 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 13,7ºC
T. Mínima: 7,3ºC
Precipitació: 4,7 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 14,3ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 3,1 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 14,1ºC
T. Mínima: 7,4ºC
Precipitació: 3,9 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,5ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 0,1 mm
Fenomens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada