divendres, 2 de novembre del 2012

Dades 2 de novembre de 2012

Avui el dia ha estat ben assolellat, tot i que amb intervals de núvols alts i mitjos que han anat desfilant pel cel sense provocar precipitacions enlloc i que estaven provocats pel vent. La previsió per demà ens indica temps més insegur degut a l'entrada d'una pertorbació pel sud, amb augment dels núvols i pluges febles a la tarda i vespre, que continuarien de cara a diumenge al matí. Diumenge a la tarda s'aclarirà el cel i a partir de dilluns ens entrarà una massa d'aire freda amb vent del nord, clara baixada de temperatures i ambient assolellat almenys fins mitjans de la setmana vinent, potser el temps torni a canviar cap a finals de la setmana vinent.

Pel que fa a les temperatures d'avui aquestes han estat més altes que les d'ahir, amb màximes que s'han mogut entre els 13 i 18ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 4 i 7ºC, amb vent fluix a moderat de ponent (oest).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,8ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,3ºC
T. Mínima: 4,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)


T. Màxima: 15,2ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 13,4ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,7ºC
T. Mínima: 4,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,7ºC
T. Mínima: 6,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 12,8ºC
T. Mínima: 4,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats:--

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada