dimecres, 21 de novembre del 2012

Dades 21 de novembre de 2012

Durant el dia d'avui ens ha creuat un front fred atlàntic molt poc actiu que ens ha portat molts núvols, generalment alts i mitjos i que no han donat cap precipitació. Demà la situació serà similar, amb força núvols sobretot al matí i més clarianes a la tarda, i absència de pluges. De cara al cap de setmana la previsió indica temps estable i temperatura suau, tot i que podrien tornar les boires matinals, i sembla que de moment es manté la previsió d'una baixada de temperatures contundent a principis de la setmana vinent amb possibles nevades al Pirineu i fins i tot fora d'aquella zona, però es tracta d'una previsió a molts dies vista i cal esperar uns dies per poder concretar més. El que sembla clar és que la setmana vinent entra l'hivern amb força.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 10 i 15ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 4 i 8ºC, amb una certa inversió tèrmica, i vent que ha bufat fluix i de direcció variable tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 9,8ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: 5,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 11,7ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 10,0ºC
T. Mínima: 7,7ºC
Precipitació: 0,3 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,3ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 10,7ºC
T. Mínima: 6,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 11,6ºC
T. Mínima: 3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats:boir, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada