diumenge, 25 de novembre del 2012

Dades 25 de novembre de 2012

La jornada d'avui ha estat molt semblant a la d'ahir, amb boires, mala visiilitat matinals, i cels mig enteranyinats de núvols prims durant el dia, que a estones han estat una mica més espessos i han deixat quatre gotes poc importants, una mica més destacables cap al nord. Seguim afectats per un front estacionari que es mostra poc actiu i que ens provoca aquests núvols, amb temperatures suaus. Per demà el cel s'anirà tapant degut a l'entrada d'un front fred més actiu des del'oest, amb pluges que de cara al vespre i nit d'aniran generalitzant, fent-se moderades el dimarts. Dimarts podria ser un dia plujós, sobretot la primera meitat del dia i amb temperatures que començaran a caure ràpidament, i amb neu a les muntanyes. A partir de dimecres sembla clar que el fred de ple hivern ens dominarà i sembla que per uns quants dies, ben bé fins el proper cap de setmana.

Les temperatures d'avui han estat molt suaus, i les màximes s'han mogut entre els 13 i 17ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 5 i 8ºC,amb una certa inversió tèrmica. El vent ha bufat fluix del sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,3ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,8ºC
T. Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 1,3 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 16,4ºC
T. Mínima: 5,5ºC
Precipitació: 0,2 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,7ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,3ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,0ºC
T. Mínima: 7,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 14,3ºC
T. Mínima: 7,2ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada