dissabte, 1 de desembre del 2012

Dades 1 de desembre de 2012

El temps avui ha estat força semblant al d'ahir, amb més boira al matí i fins i tot gebre, i tot plegat s'ha anat desfent a partir de mig matí coincidint amb la desaparició de la boira i la sortida del sol. La tarda ha estat força assolellada arreu, amb alguns núvols molt poc importants. Per aquesta nit es pot tornar a formar boira i gebre, amb una matinada de nou glacial sobretot en indrets enclotats on es dipositarà l'aire fred. Demà el dia serà semblant però de cara al vespre i nit es taparà amb l'arribada d'un front poc actiu, amb algunes precipitacions exclusivament al Pirineu i una nit de diumenge a dilluns que ja no seria tant freda. Sembla que la setmana vinent tindrem domini d'un anticicló gairebé tota la setmana tot i que amb vent del nord, amb la qual cosa si bé les temperatures no seran tant fredes com avui, continuaran amb valors ben propis de l'hivern.

Les temperatures d'avui han estat molt fredes, amb valors de les màximes entre els 1 i 7ºC (més fredes als llocs interiors afectats per boira), i amb mínimes entre els -3 i -6ºC, amb vent que ha bufat fluix de direcció nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 1,6ºC
T. Mínima: -3,7ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 2,0ºC
T. Mínima: -6,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 2,5ºC
T. Mínima: -4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 1,0ºC
T. Mínima: -4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 6,7ºC
T. Mínima: -4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 3,0ºC
T. Mínima: -4,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 4,8ºC
T. Mínima: -3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina, gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada