diumenge, 9 de desembre del 2012

Dades 9 de desembre de 2012

Avui hem tingut un dia de temps ben estable, amb algunes boires matinals puntuals que han estat gebradores, i a partir de mig matí i migdia, quan s'han desfet del tot aquestes boires, el sol ha dominat arreu de forma general pràcticament sense cap núvol enlloc. La nit es presenta freda, amb glaçades quasi generals i boires matinals, puntualment gebradores com les d'avui. El temps seguirà estable dimarts i dimecres, amb força més fred, i sembla que de cara a la segona part de la setmana la situació seria de caire atlàntic, amb el pas de fronts no massa importants i temperatures més suaus, de moment no es veuen canvis de temps significatius.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes s'han mogut entre els 4 i 9ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els -1 i -4ºC, amb vent molt fluix o encalmat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 4,7ºC
T. Mínima: -1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,3ºC
T. Mínima: -3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 6,8ºC
T. Mínima: -3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 3,9ºC
T. Mínima: -1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,6ºC
T. Mínima: -3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 6,2ºC
T. Mínima: -1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 8,6ºC
T. Mínima: 0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: --

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada