divendres, 28 de desembre del 2012

Dades 28 de desembre de 2012

Avui hem tingut un dia molt semblant al de dies enrere, amb domini del sol i alguns núvols prims, i boires que han estat més extenses que en dies enrere i han durat fins a migdia a les zones més interiors del país. Seguim sense cap canvi, i de cara a la nit i demà al matí hi haurà nombroses boires matinals, quedant una tarda assolellada o amb alguns núvols que tendiran a augmentar, ja que de cara a demà a la nit o diumenge matí ens passa un front pràcticament desfet i que tant sols provocarà augment dels núvols. De cara a diumenge el temps seria més ennuvolat però sense pluges, tornant l'estabilitat i les boires a principis de la setmana vinent, un dia més sense cap canvi a la vista.

Les temperatures d'avui han estat més altes que les d'ahir, amb màximes entre els 8 i 14ºC i mínimes entre els 1 a 3ºC, i vent molt fluix del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,8ºC
T. Mínima: 2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,3ºC
T. Mínima: 1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima: 1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,7ºC
T. Mínima: 3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,6ºC
T. Mínima: 1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 10,1ºC
T. Mínima: 2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,9ºC
T. Mínima: 0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada