dijous, 6 de desembre del 2012

Dades 6 de desembre de 2012

La jornada d'avui s'ha caracteritzat pel temps força tranquil i amb domini del sol, per bé que a la zona del Solsonès hi ha hagut força boires que han durat ben bé fins a mig matí. A la tarda el domini del sol ha estat total arreu. La nit es presenta calmada, amb força boires matinals (més nombroses que no pas les de la matinada passada), i amb temperatures moderadament fredes i gelades generals. Demà el dia serà semblant al d'avui, per bé que podrien augmentar els núvols a la tarda, degut a l'acostament d'una cua de front poc actiu. Dissabte tornarem a tenir un dia clar i ventós, mentre que diumenge tornaria la tranquil·litat. Sembla que de moment es manté la possibilitat de canvis de cara a la setmana vinent, per bé que encara falta dies i no és gens clar de quina manera acabarà canviant el temps.

Pel que fa a les temperatures d'avui, l'ambient ha estat més fred que no pas ahir i s'han donat màximes entre els 5 i 10ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 1 i -3ºC, i amb vent fluix de nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 5,2ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 5,8ºC
T. Mínima: -2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 7,2ºC
T. Mínima: -2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,2ºC
T. Mínima: -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: -1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,4ºC
T. Mínima: 0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 7,1ºC
T. Mínima: 1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada