dissabte, 8 de desembre del 2012

Dades 8 de desembre de 2012

El temps del dia d'avui ha estat estable, tot i que l'efecte del vent del nord ha provocat nevades a la cara nord pirinenca, que s'han anat allunyant durant el dia, i molt sol amb bona visibilitat a la resta del país. Aquesta nit es presenta freda i amb algunes glaçades, mentre que demà serà un dia semblant al d'ahir, amb temperatura normal per l'època, domini del sol de forma molt general i algunes boires matinals cap al nord. Per la setmana vinent, de moment sembla que el temps seria estable almenys fins mitjans de setmana vinent, i els possibles canvis de temps que s'insinuaven per la setmana vinent de moment no es produiran, almenys tenint en compte el que descriuen els models d'avui.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han pujat lleugerament i s'han assolit valors entre els 8 i 12ºC, mentre que les mínimes, que també han pujat, han donat valors entre els -2 i els 5ºC, amb vent fluix a moderat de nord-oest tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,5ºC
T. Mínima: -1,8ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,4ºC
T. Mínima: 5,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima: 1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,2ºC
T. Mínima: 1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,8ºC
T. Mínima: 2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima: 2,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 7,1ºC
T. Mínima: -1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: --

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada