dimecres, 5 de desembre del 2012

Dades 5 de desembre de 2012

El dia d'avui ha estat dominat pel sol, amb alguns núvols que anaven circulant pel cel a gran velocitat empesos pel vent i que no han portat cap conseqüència. A la zona pirinenca les nevades han estat considerables, sobretot a la cara nord on s'han acumulat importants gruixos de neu. Per demà el temps serà encara més tranquil, amb domini del sol i algunes boires matinals als llocs arrecerats de l'interior, i ambient molt fred. El cap de setmana serà en conjunt estable, tot i que amb el pas de diverses cues de front que ens portaran alguns núvols i continuació del vent. Les temperatures seran ben fredes demà, pujaran una mica divendres per tornar a baixar dissabte, i amb la perspectiva de possibles canvis de temps avançada la setmana vinent.

Pel que fa a les temperatures d'avui, han estat moderadament més baixes, amb valors de les màximes entre els 6 i 10ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 4 i -3ºC, amb vent moderat a fort del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,2ºC
T. Mínima: 0,4ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,5ºC
T. Mínima: -2,8ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,4ºC
T. Mínima: 0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 5,6ºC
T. Mínima: 0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,4ºC
T. Mínima: 3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 8,0ºC
T. Mínima: 2,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 9,4ºC
T. Mínima: 2,8ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: pluja, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada